T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / MERKEZ - Erenköy Ortaokulu

Okulumuz "eSafety Bronze Label" Haketti

Avrupa Okul Ağı ve eSafety Label arasındaki konsorsiyum Avusturya, Estonya ve İspanya'daki Eğitim Bakanlıkları ve eğitim kurumları aracılığıyla eylemsel olarak desteklenmiş ve daha fazla Avrupa ülkesine yayılmıştır.

Avrupada olduğu gibi ülkemizde de okulların e-Güvenlik alanında politikalarını oluşturdukları ve eylemsel olarak çevrim içi ve çevrim dışı uygulamalarını gerçekleştirdikleri "e-Güvenlik etiketi hizmetleri değerlendirme ve akreditasyon aracı" eSafety Label portalı gün geçtikçe daha fazla okulun sisteme dahil olması ile büyük bir hızla gelişiyor.

Erenköy Ortaokulu olarak okul sistemine bizde dahil olmuş bulunmaktayız. Yapılan anketler ve değerlendirme sonuçlarına göre okulumuz Ağustos 2023 tarihine kadar Bronz Etiketi hak etmiş bulunmaktadır.  Bu, okulumuzda e-Güvenlik alanında güçlü yönlerin olduğunu ancak daha da geliştirilmesi gereken yönlerin olduğu anlamına gelir. Bronz etiket okulumuzun ayrıca çevrim içi güvenliğe bağlılık gösterdiği anlamına da gelmektedir.

Bu konuda desteklerini esirgemeyen okul idaremiz, tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile bütün velilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

 

05-04-2023

 

 

 


 

05-04-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.02.2022 - Güncelleme: 05.04.2023 11:25 - Görüntülenme: 314
  Beğen | 14  kişi beğendi