ÇANAKKALE / MERKEZ - Erenköy Ortaokulu

Şbt

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

Şbt

"Türkiye Yüzyılı'nın Yüz Akı 100 Eseri" Albümü ve Dijital Platformu Yayımlandı.

Şbt

8. Sınıf öğrencimiz Tuana Sezen Türkiye Salon Kürek Şampiyonasına katılıp okulumuzu gururlandırmıştır. Öğrencimize spor hayatında başarılar diliyoruz, kendisini ve ailesini tebrik ediyoruz.

Ock

19 Ocak karnelerin verilmesiyle birlikte Sömestr tatilimiz başladı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Etkinlik haftası ritim çalışmalarımız

Ock

Son hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Kutu Oyunları ile oyunlar oynadı ve keyifli zaman geçirdiler.

Son Hafta Etkinliklerimizden Spor Faaliyetlerimiz

Ock

Tüm sınıflarımıza ait Ocak ayı etkinliği kapsamında Geri Dönüşüm sergimizden kareler

Ock

Öğrencilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında ocak ayı faaliyetlerini tamamladılar. "Anlamını Bul" oyunuyla kelime haznelerini geliştirirken takım çalışmasıyla keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Öğrencilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Hatırlatmaca Etkinliğiyle kelime ilişkilerini keşfedip mantık yürütme ve problem çözme becerilerini geliştirdiler.

Ock

Öğrencilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında, verilen anahtar kelimelerle kendi hikayelerini oluşturup sunumlarını gerçekleştirdiler.Yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak hikaye kartlarını oluştururken hep birlikte keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Son hafta etkinlikleri doğrultusunda öğrencilerimiz kendileri için anlamlı eşyalarını getirdiler ve hikayelerini anlattılar.

Ock

eTwinning Okul Etiketi kazanan kurumlar Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modeller olarak tanınırlar ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilirler. Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenirler. İyi uygulamaları paylaşmak, iş birliği yapmak ve seçkin çevrim içi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning grubunun parçası olurlar.

Okulumuz iki aşamalı başvuru sonucunda "paylaşımlı liderlik, iş birliği, değişim öncüsü olarak öğrenciler, diğer okullar için model olma, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumları" kriterlerini sağlayarak eTwinning Okulu Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Ock

Enerji Tasarrufu Haftası için Bilişim Teknolojileri dersimizde AI araçları ile hazırladığımız videomuz...

Ock

Başkanlığımız, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.