ÇANAKKALE / MERKEZ - Erenköy Ortaokulu

Nis

Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Küçük Erkekler Kano Yarışında, öğrencimiz Mustafa Anlaş'nın takımı olan Çanakkale Kürek Kano Takımı Küçük Erkekler kategorisinde 1. olurken öğrencimiz Mustafa Anlaş 4. olmuştur. Öğrencizi, takımını ve ailesini tebrik ediyoruz.

Nis

️️24-25 Nisan 2024 tarihinde Gençlik Spor Müdürlüğünün Güzelyalı'da düzenlediği 57. Alay’a Saygı Futbol Tunuvasına okul futbol takımımız ile katılım gerçekleştirdik.Yapılan müsabakalarda okulumuz sporcuları 2.lik kupası almıştır. Öğrecilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimiz Tevfik Çiçek'i kutluyoruz.

Nis

23 Nisan okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okullar arası İl birinciliği yarışmalarında, Kürek branşında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Tuana Sezen İl 1.si olmuştur. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz

Mrt

İl Tarım ve Orman Müdüremiz Sayın Nazan TÜRKASLAN ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri tarafından öğrencilerimize Su Tasarrufu ve Gıda İsrafını Önleme konularında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca, Sayın Nazan TÜRKASLAN öğrencilerimize hediyeler vermiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprakları için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Erenköy ilk ve ortaokul öğrencileri Mart ayı konusu olan vatanseverlik değerini yaptıkları etkinlikler ile kutladılar. Bu kapsamda okul panosu oluşturuldu,bulmaca ve boyama etkinlikleri yapıldı ve vatan sevgisi ile ilgili marşlar dinlendi.

Mrt

Erenköy Muhtarlığına ve Akfen e teşekkürler. Okulumuza 80 bin tl tutarında ses sistemi ( 2 adet kabin hoparlör, analog mixer, telsiz yaka mikrofonları, telsiz el mikrofonları ve bluetooth ses sistemi) hediye edilmiştir. Muhtarımız Bülent Bayat ve Tekden Müdürü Burak beye öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda İstiklâl Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programını gerçekleştirdik. Marşımızı kaleme alan Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u minnetle ve rahmetle anıyoruz. Marşımızın 103.yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

Okul Aile Birliğimiz tarafından öğrencilerimize Akıl ve Zeka Oyunları hediye edilmiştir. Okul Aile Birliği Başkanımız Eylem Karataş ve diğer üyelerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

07 Mart tarihinde ikinci maçımızı gerçekleştirdik. Rakibimiz Şehit Cemal Demir İmam Hatip Ortokulunu 9-0 gibi farklı skorla kazanarak  çeyrek finale çıktık. Beden eğtimi öğrtmenimiz Tevfik Çiçek ve öğreci sporcularımızı kutluyoruz!!!

Mrt

2023 yılı Kod Haftası etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Kodlama etkinliklerimizi bir çok yerli ve yabancı katılımcı okul ile gerçekleştirerek Mükemmellik Sertifikamıza almış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz ve öğretmenleri Yeliz Aydın' ı tebrik ediyoruz.

Sevgili EU Code 4. Hafta Tüm yarışma katılımcıları,

2023 EU Code Week 4 All yarışmasını başarıyla tamamladığınızı bugün sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Diğer etkinlik organizatörleriyle oluşturduğunuz ittifakın, kodlamayı dünyada daha fazla öğrenciye ulaştırmak için hayati önem taşıdığına inanıyoruz ve siz de bu hedefe yaklaşmamıza yardımcı oldunuz!

Mrt

Avrupa Kod Haftası etkinlikleri kapsamında Bilişim teknolojileri dersinde 12 ayrı etkinlik düzenleyerek "Süper Organiser Sertifikasını" almaya hak kazandık. Öğretmenimiz Yeliz Aydın ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Sayın AB Kod Haftası etkinlik organizatörü,

2023 AB Kod Haftası Süper Organizatör Yarışmasını başarıyla tamamladığınızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu, 2023'te 10 veya daha fazla AB Kod Haftası etkinliği düzenlemek anlamına geliyor . Geçen yılki AB Kod Haftasında önemli bir rol oynadığınız için tebrikler ve teşekkür ederiz.

Kodlama, bilgi işlem ve bilişimsel düşünmeyi mümkün olduğunca çok insana ulaştırmanın hayati önem taşıdığına inanıyoruz ve siz de bu hedefe ulaşmamıza yardımcı oldunuz!

Mrt

Şubat ayı sınıflar arası geleneksel çocuk oyunlarından, "mendil kapmaca" ve "kaleli yakan top" yarışmaları Beden eğitimi öğretmenimiz Tevfik Çiçek nezaretinde yapıldı.

Mrt

İl birincliği yıldız futsal erkek takımımız, yaptığımız müsabakada rakibi Işıklar Ortaokulunu 4-0 mağlup etmiştir. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimiz Tevfik Çiçek'i kutluyoruz..